Бърз заем

Потребителски кредит
до 3,000 лв. 3-18 месеца
Сума: лв.
Сума
Срок: месеца
Срок
 
 • ИЗБРАНА СУМА: лв.
 • ЛИХВА:
 • ОТПУСКАНЕ НА:
 • ВРЪЩАНЕ НА:
 • ГПР:
 • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

1 1

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

2 2

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

3 3

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути

Бърз заем на вноски без поръчител

Ние знаем, че парите са необходим ресурс за всеки един човек, затова нашата професионална политика е насочена към разработването на спешни заеми, подходящи за разрешаването на всеки индивидуален финансов казус.

Бърз заем на вноски от CreDirect е класически потребителски заем, подходящ, както за физически лица, които работят и получават редовен месечен доход, така и за тези, които нямат такъв.

CreDirect разполага с богато продуктово портфолио, включващо, дори бърз заем без поръчител, заем без трудов договор и заем без доказване на доходите. Всичко това е в името на постигането на финансов баланс за всеки потребител, който се нуждае от спокойствие и средства навреме.

Същността на тези продукти не се отличава от обичайните бързи заеми. Тяхната стойност може да варира от 200 до 3000 лв., като в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент, се определя и периода на погасяване на потребителския заем - от 3 до 18 месеца.

Ако вече си се уверил, че подходящият продукт за теб е заем онлайн без трудов договор, можеш да се възползваш още сега.  Своя заем онлайн можеш да заявиш без поръчител, не е нужно и доказване на доходи. Достатъчно е да си пълнолетен, да притежаваш валидна лична карта и да получаваш някакъв вид доход, макар и без трудов договор.

CreDirect предлага разнообразно продуктово портфолио, съобразено с разнородните финансови необходимости на клиентите. Всеки един от тях има право да избира между:

 • Бърз заем до заплата на стойност до 800 лева с нов, удължен срок на погасяване
 • Безлихвен заем до заплата за всеки нов клиент
 • Бърз потребителски кредит до 3000 лева с максимален срок на погасяване до 18 месеца

Процедурата по заявяване на заем е бърза и лесна:

 • Попълни напълно безплатно онлайн формуляра за кандидатстване;
 • Избери най-удобния начин за получаване на сумата по заема - чрез банков превод на посочена от теб, банкова сметка или директно от касите на EasyPay;
 • Сумата по кредита, връщаш на удобните за теб, месечни вноски;
 • До 20 минути ще получиш решението на нашите кредитни служители по твоята заявка;

Възползвай се от успешно разработените финансови решения на CreDirect и ще откриеш в наше лице, доверен партньор, коректност и професионално отношение.

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас на телефон 0700 800 46 или ни пиши на имейл адрес customercare@credirect.bg

ВЗЕМИ СПЕШЕН ЗАЕМ без поръчител и без доказване на доход сега!

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Представителен пример:

При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, общият размер на лихвата за периода на ползване на кредита ще бъде 59.09 лв. Общата дължима сума, при коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, в този случай възлиза на 559,09 лв., а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,10%. Минималният срок на потребителския кредит е 3 месеца, а максималният - 18 месеца. Максималният ГПР е 50%.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.