Бърз заем

до 3,000 лв. 3-18 месеца
Сума: 900 лв.
Срок: 7 месеца
 • Избрана сума: 900 лв.
 • Лихва: 0 лв.
 • Отпускане на: 0
 • Връщане на: 0
 • ГПР: 0
 • Обща сума:(за връщане) лв.
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия .
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от CreDirect?

1 Избери сума

Избери сума

Даваме ти възможност, сам да избереш сумата и срока за погасяване на своя онлайн кредит. Определи размера на необходимия бърз заем, според индивидуалните си потребности

2 Попълни данните си

Попълни данните си

Заявяването на бърз кредит от CreDirect е лесно. Необходимо ни е е минимално количество лична информация, за да вземем решение, а досадното попълване на безкрайни формуляри за пари на заем остава в миналото.

3 Вземи пари

Вземи пари

Ти определяш най-удобния, за теб, метод за получаване на своя бърз кредит онлайн. Желаните пари на заем, ще преведем по банков път или ще получиш в брой от най-близката, до теб, каса на EasyPay

Бърз заем на вноски без поръчител

Ние знаем, че парите са необходим ресурс за всеки един човек, затова нашата професионална политика е насочена към разработването на спешни заеми, подходящи за разрешаването на всеки индивидуален финансов казус.

Бърз заем на вноски от CreDirect е класически потребителски заем, подходящ, както за физически лица, които работят и получават редовен месечен доход, така и за тези, които нямат такъв.

CreDirect разполага с богато продуктово портфолио, включващо, дори бърз заем без поръчител, заем без трудов договор и заем без доказване на доходите. Всичко това е в името на постигането на финансов баланс за всеки потребител, който се нуждае от спокойствие и средства навреме.

Същността на тези продукти не се отличава от обичайните бързи заеми. Тяхната стойност може да варира от 200 до 3000 лв., като в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент, се определя и периода на погасяване на потребителския заем - от 3 до 18 месеца.

Ако вече си се уверил, че подходящият продукт за теб е заем онлайн без трудов договор, можеш да се възползваш още сега.  Своя заем онлайн можеш да заявиш без поръчител, не е нужно и доказване на доходи. Достатъчно е да си пълнолетен, да притежаваш валидна лична карта и да получаваш някакъв вид доход, макар и без трудов договор.

CreDirect предлага разнообразно продуктово портфолио, съобразено с разнородните финансови необходимости на клиентите. Всеки един от тях има право да избира между:

 • Бърз заем до заплата на стойност до 800 лева с нов, удължен срок на погасяване
 • Безлихвен заем до заплата за всеки нов клиент
 • Бърз потребителски кредит до 3000 лева с максимален срок на погасяване до 18 месеца

Процедурата по заявяване на заем е бърза и лесна:

 • Попълни напълно безплатно онлайн формуляра за кандидатстване;
 • Избери най-удобния начин за получаване на сумата по заема - чрез банков превод на посочена от теб, банкова сметка или директно от касите на EasyPay;
 • Сумата по кредита, връщаш на удобните за теб, месечни вноски;
 • До 20 минути ще получиш решението на нашите кредитни служители по твоята заявка;

Възползвай се от успешно разработените финансови решения на CreDirect и ще откриеш в наше лице, доверен партньор, коректност и професионално отношение.

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас на телефон 0700 800 46 или ни пиши на имейл адрес customercare@credirect.bg

ВЗЕМИ СПЕШЕН ЗАЕМ без поръчител и без доказване на доход сега!