БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1,500ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Микро кредит

Кредит до заплата
до 500 лв. 14-30 дни

Бих искал да заема

В срок от

 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:0 лв.
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:0%
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 30 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути


Микро кредит от Credirect

Бързото кредитиране създава огромни удобства и е едно прекрасно решение за откриване на по-големи финансови възможности у много хора.
Ние от Credirect сме на ясно, че дори и малък, бързият заем може да разкрие пред теб по-широки хоризонти и без отлагане да сбъдне твойте мечти.

За да направиш заявка за Микро кредит Credirect не са ти необходими поръчители.
Действай бързо, лесно и само с няколко кликвания, добави към своя бюджет търсените допълнителни парични средства.

Какво се очаква да направиш за да се сдобиеш с микро кредита на Credirect:

Важно! Не забравяй, че всеки първи бърз кредит до 500 лева е с фиксирана 0 % лихва и без никакво оскъпяване за периода на заема.
Действай бързо и лесно, като се възползваш от преференциалните условия на първи кредит без оскъпяване. При нас може да изтеглиш суми до 500 лева и да върнеш само стойността на това, което си получил.
Реално погледнато всичко изглежда така: Ако си кандидатствал за одобрение на кредит в размер до 500 лева и това е твоят първи заем от Credirect, за периода на погасяване не дължиш никаква лихва. Това означава, че на падежа /крайната дата на погасяване/, единствето което трябва да заплатиш е главницата по отпуснатия кредит.
Заложи на този БЕЗЛИХВЕН кредит и сложи край на паричните затрудения. Финансовата помощ от Credirect, разширява твоите възможности за намиране на най-благоприятните и изгодни решения за излизане от непредвидени и неприятни ситуации, свързани с липса на пари.
Компанията ни успешно разработва и залага на разнообразни форми на кредитиране като същевременно се стреми да предлага висококачествени продукти и услуги, отговарящи на всяко индивидуално искане.

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.