ПАРИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

НИЕ СМЕ...

CREDIRECT! - изцяло нова и специално проектирана услуга на "Сити Кеш" ООД за онлайн кредитиране, при улеснена процедура със съкратени срокове и минимален изискуем набор от документи. 

Компанията е...

...е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013г. Дружеството е регистрирано и вписано в Регистъра на финансовите институции на БНБ под рег. №BGР00316, както и като администратор на лични данни, съгласно Закона за защита на лични данни, с ид. №382660.

Чрез своите...

...специално проектирани услуги "Сити Кеш" ООД осигурява индивидуален подход и решения съобразени със специфичните нужди на всеки клиент - бързо разглеждане чрез on-line услугите на CREDIRECT, или по-детайлна консултация  чрез посещение в дома или в наш офис.

Стремежът...

...на CREDIRECT е да предоставя гъвкави, съвременни решения в случаите на нужда от бързо финансиране. Съветваме нашите клиенти да се запознаят с условията на продуктите, за които кандидатстват, внимателно да обмислят своите нужди и да преценят възможности си.

Ако все още...

...не сте сигурни разгледайте въпросите и отговорите в секцията "Често задавани въпроси", а ако не намирате отговор там, не се колебайте да ни попитате на телефон 0700 80 046 или ни пишете на customercare@credirect.bg

Типичен пример за бърз потребителски кредит

При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.