История

CreDirect подава ръка на потърпевшите от ситуацията с COVID-19

Изключително сериозните социални, здравни и икономически щети, които води след себе си пандемията с COVID-19, изискват прилагането на безпрецедентни, по своя характер, мерки. В подобни моменти, изключително важно е бизнесите, които изпълняват пълноценно дейността си, по време на извънредното положение, да спомогнат за съхраняване на българската икономика. Като такъв бизнес, CreDirect осъзнава отговорната си позиция и приема предизвикателството.

В качеството си на представител на финансовия бранш, брандът играе своята значима роля, за откриването на своевременно решение за българите в безпрецедентната ситуация. Още в самото начало, като основен приоритет в своята политика, ние, от CreDirect поставихме социалната ангажираност и твърдяхме, че клиентът е на първо място. Продължаваме, да стоим зад думите си и се ангажираме да намерим решение за своите потребители, потърпевши, в следствие на извънредната ситуация.

В резултат на икономическите последствия от епидемията с COVID-19, у нас, CreDirect предлага индивидуални условия на лоялните си потребители, изплащали редовно кредитите си до въвеждането на извънредното положение, на 13.03.2020 г. Ако сте съкратени, в принудителен неплатен отпуск или заболели от коронавирус, и имате документ, доказващ това, ние ще предоговорим вашите задължения. Ще отдадем нужното внимание на всички клиентски молби, изпратени на customercare@credirect.bg, в рамките на обявеното, извънредно положение и ще предоставим индивидуално решение. 

Имайте ни доверие, и не се колебайте да се свържете с нас, ако срещате затруднение да изплащате заема си. Да ви окажем съдействие в този критичен момент е нашият израз на солидарност и шанс да се отблагодарим за вашата лоялност. 

CreDirect продължава да изпълнява дейността си изцяло онлайн, без изменения в работното време и ви призовава #останетевкъщи!

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.