Блог

История

CreDirect подава ръка на потърпевшите от ситуацията с COVID-19

Изключително сериозните социални, здравни и икономически щети, които води след себе си пандемията с COVID-19, изискват прилагането на безпрецедентни, по своя характер, мерки. В подобни моменти, изключително важно е бизнесите, които изпълняват пълноценно дейността си по време на извънредното положение, да спомогнат за съхраняване на българската икономика. Като такъв бизнес, CreDirect осъзнава отговорната си позиция и приема предизвикателството.

В качеството си на представител на финансовия бранш, брандът играе своята значима роля за откриването на своевременно решение за българите в безпрецедентната ситуация. Още в самото начало, като основен приоритет в своята политика, ние от CreDirect поставихме социалната ангажираност и твърдяхме, че клиентът е на първо място. Продължаваме, да стоим зад думите си и се ангажираме да намерим решение за своите потребители, потърпевши вследствие на извънредната ситуация.

В резултат на икономическите последствия от епидемията с COVID-19 у нас, CreDirect предлага индивидуални условия на лоялните си потребители, изплащали редовно кредитите си до въвеждането на извънредното положение на 13.03.2020 г. Ако сте съкратени, в принудителен неплатен отпуск или заболели от коронавирус и имате документ, доказващ това, ние ще предоговорим вашите задължения. Ще отдадем нужното внимание на всички клиентски молби, изпратени на [email protected], в рамките на обявеното извънредно положение и ще предоставим индивидуално решение. 

Имайте ни доверие и не се колебайте да се свържете с нас, ако срещате затруднение да изплащате заема си. Да ви окажем съдействие в този критичен момент е нашият израз на солидарност и шанс да се отблагодарим за вашата лоялност. 

CreDirect продължава да изпълнява дейността си изцяло онлайн, без изменения в работното време и ви призовава #останетевкъщи!