Вие избрахте...

АОНК

Асоциацията за отговорно небанково кредитиране е основана през 2014г. С решение на Софийски градски съд тогава, асоциацията е регистрирана, като сдружение с нестопанска цел, която се грижи за потребителите на бързи кредити. Нейни учредители са водещи компании на българския пазар, предоставящи краткосрочно небанково финансиране.
Като основни свои ценности асоциацията посочва: коректност, сигурност и прозрачност. Следвайки ги основателите целят да защитават интересите на потребителите в бранша.

Вие избрахте...

EasyPay

Изипей АД е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, вписано в публичния регистър. Централизираната, уеб-базирана система позволява плащането на битови сметки, данъци, такси и осигуровки да се извършва бързо и лесно на едно гише. Дружеството е създадено в услуга на потребителите и позволява:

  • - Внасяне и теглене на пари в брой и получаването им в произволен офис на Изипей;
  • - Получаване и изпращане на на пари в брой от чужбина;
  • - Плащане на битови сметки, без допълнителни такси;
  • - Масови плащания;
  • - Плащания в Интернет;
  • - Преводи по банкова сметка;
  • - Плащане на такси за етажна собственост;
  • - Продажба на билети за различни събития;
  • - Лотарийни билети игри
Вие избрахте...

ePay.bg

„Ипей“ АД e регистриран представител на платежната институция „Изипей“ АД по предоставяне на платежни услуги, свързани с изпълнение на платежни операции чрез платежни карти, кредитни преводи и внасяне и теглене на пари от сметки, обслужвани от “Изипей” АД.
„Ипей“ АД е сертифициран доставчик на услуги в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS.
Дружеството е оператор на системата за плащане с банкови карти чрез банкомат (B-pay) и на системата за автоматично плащане на периодични сметки и SMS известяване за извършени транзакции с банкови карти, която се ползва от картодържателите на банки-партньори.

Вие избрахте...

БЧК

Българският Червен кръст е доброволна организация, част от Международното червенокръстко движение и се ръководи от неговите основни принципи: неутралност, хуманност, безпристрастност, независимост, доброволност, единство и универсалност. Чрез своята мрежа от доброволци в цялата страна БЧК подкрепя уязвимите хора в бедствени и кризисни ситуации. Посредством програми за обучение, организацията развива своята дейност в полза на обществото. БЧК се грижи за подпомагането на най-належащи хуманитарни нужди, закриля здравето и живота на пострадали и хора в неравностойно положение.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.