Нашият кодекс за бизнес етика e основа на изконни ценности като разяснява в подробности очакваното поведение в компанията и гарантира спазването на отчетността и определени морални и етични норми. Започва с просто кредо: винаги действаме с почтеност и неотменно в съответствие със закона.

Хуманност

Знаем че хората не са просто цифри…

и се стремим да подходим с разбиране към индивидуалните им нужди и желания. Стараем се да сме до тях във всеки труден момент и да ги подкрепяме.

Почтеност

Придържаме се към принципа на…

почтеността във всичките си отношения, при работата с партньори и клиенти, и се въздържаме от всякаква дискриминация на база: етнически произход, религия, финансов и социален статус или пол.

Законност

Придържаме се стриктно…

към европейското и национално законодателство и подзаконови актове.

Надеждност

Предоставяме ясна, разбираема…

и точна информация на нашите клиенти като гаранция за взаимно доверие и с цел надежно изпълнение на услугите ни като цяло.

Иновативност

Непрекъснато се стремим към…

подобрение на технологиите, с които работим и фокусираме цялата си енергия върху промяната... Противопоставяме се на остарелите принципи на кредитиране, затова създаваме нови.

Прозрачност

Даваме на своите клиенти…

ясна, разбираема и точна информация за техните права и задължения, ползи и рискове по отношение на предлаганите им продукти и услуги.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение
Понеделник до Петък от 08:00 - 19:00, Събота от 09:00 до 18:00 и Неделя от 09:00 до 17:00.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.