Как да помогнем?

Наш основен приоритет е в лицето на CreDirect всеки да открива своя доверен партньор за трудните финансови моменти. Като продължение на тази бизнес политика, решихме, че е време да стартираме и първия си социален проект.

Социална отговорност

В края на 2018-та година сключихме договор за съвместно партньорство с Българския червен кръст. Положихме началото на нашата социално отговорна политика именно с това сътрудничество, като планираме да подпомагаме хуманитарната организация в дългосрочен план, чрез дарение на средства за различни социални инициативи. CreDirect напълно припознава убежденията на Българския червен кръст и се ангажира да спонсорира разнообразни национални благотворителни кампании и в бъдеще.
Чрез своята мрежа от доброволци и партньори в цялата страна, към която CreDirect също се присъединява, БЧК подкрепя уязвимите хора в бедствени и кризисни ситуации. Посредством програми за обучение, организацията развива своята дейност в полза на обществото. БЧК се грижи за подпомагането на най-належащи хуманитарни нужди, закриля здравето и живота на пострадали и хора в неравностойно положение.

CreDirect - Официален партньор на БЧК

Първата инициатива, в която CreDirect се включва с дарение на средства е „Заедно можем повече“. Тя е посветена на опазването на живота и здравето на българските деца, жертви на войната по пътищата. Присъединяваме се към призива „Бъди с нас“ и целим да насочим общественото внимание към проблема с пътния травматизъм. Поемаме ангажимент да набираме средства за лечението на пострадали деца, като за всеки изтеглен заем от CreDirect, ще даряваме по 1 лев в помощ на кампанията.

Оттук нататък резултатите от тези хубави благотворителните инициативи се превръщат в приоритет за CreDirect. Така професионалното ни развитие, отдаването на онлайн заеми и набирането на нови клиенти, ще означава повече подпомогнати български деца в нужда.

Още за партньорството ни с Българския червен кръст можете да научите в сайта на сдружението тук! И ти можеш да подпомогнеш на тази значима кауза!

Вземи кредит сега!

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.