БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3,000ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Как да върна своя бърз кредит?

Първо поздравления за правилния избор - бърз кредит от Credirect! Нашият екип непрестанно се стреми да направи твоето изживяване максимално бързо, гъвкаво и удобно, затова осигурихме следните методи за плащане:

Плати на каса на EasyPay

При плащане на каса на EasyPay е необходимо да кажете, че желаете да направите плащане към Сити Кеш и своето ЕГН или ЕГН-то на кредитополучателя, ако плащате задължението на друго лице.

Плати чрез ePay

Можете да направите регистрация за плащане на периодични сметки през вашия профил в ePay.bg, като в полето Търговец въведете Сити Кеш и попълните полето с ЕГН на задълженото лице.

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.