Въпроси

„Кредит до заплата“ е бърз кредит за суми до 800лв., подходящ за покриване на непредвидени разходи, възникнали в период от месеца, когато все още не си получил месечното си възнаграждение„Кредит до заплата“ можеш да използваш за период от 15 до 45  дни и да изплатиш еднократно.

CreDirect предлага „Потребителски кредит“ за суми от 200 до 3000 лв., който се изплаща на равни месечни вноски за период от 3 до 18 месеца.

Тук, в сайта www.credirect.bg, ще откриеш удобна, достъпна и напълно безплатна форма за кандидатстване, която ти позволява бързо и лесно да получиш желаното кредитно одобрение.Кандидатствай сега!

За да заявиш своя бърз заем от CreDirect, не е нужно да изпращаш документи. При кандидатстване са необходими само данните от личната ти карта .

Избраният от теб продукт на CreDirect, можеш да заявиш лесно и бързо тук, в сайта: www.credirect.bg

Срокът за разглеждане на документи може да варира, в зависимост от броя на подадените заявки към момента и от избрания от теб продукт на CreDirect. При подаване на заявление за бърз “Кредит до заплата“, можеш да избереш опция „Експресно разглеждане на документи“, която гарантира възможно най-кратки срокове.

Веднага след проверка на валидността на представения документ за самоличност, твоята заявка ще бъде разгледана и ще получиш известие на посочения от теб e-mail адрес. 

Само няколко минути са нужни на нашите служители да регистрират предоставените от теб лични данни. Заявената сума се превежда веднага, след одобрение, на посочена от теб каса на EasyPay. В случай, че избереш да получиш сумата по банков път, срокът на получаване зависи от банковите трансфери.

За твое улеснение, CreDirect ти дава възможност сам да избираш най-удобния, за теб, начин за плащане на вноските по взетия кредит:

  • по банков път на обявените в сайта www.credirect.bg банкови сметки;
  • в брой на каса на EasyPay;
  • чрез ePay.bg

Можеш сам да избираш погасителния план на своя кредит, който да бъде съобразен с твоите изисквания. CreDirect предлага разнообразни решения за превъзмогване на финансовите затруднения, които са достатъчно гъвкави, за да задоволят нуждите на всеки.

Бърза справка за оставащите вноски по твоя кредит можеш да направиш:

CreDirect ти дава възможност сам да определяш срока, в който ще имаш готовност да погасиш изцяло отпуснатия кредит.

Размерът на вноската по твоя заем зависи от погасителния план на продукта, който сам избереш.

При кандидатстване за бърз кредит онлайн от CreDirect гарант и обезпечение не са задължителни. Предлагат се само като допълнителна опция.

Максималната сума за кандидатстване зависи от продукта на CreDirect, който избереш като най-подходящ за твоите нужди.

Сроковете на погасяване варират в зависимост от вида на продукта, който избираш като най-подходящ за теб.

Ако си лоялен клиент на CreDirect, можеш да се възползваш от преференциални условия. Нашите лоялни клиенти могат да ползват отстъпки при последващо кандидатстване.

Лихвата е различна в зависимост от сумата, за която кандидатстваш и периода на погасяване, който избереш.

Всяко едно пълнолетно физическо лице може да кандидатства за бърз онлайн кредит от CreDirect. Ако имаш навършени 18 години и притежаваш валидна лична карта, можеш да преминеш към процедурата по кандидатстване.

При предсрочно погасяване на вашия онлайн кредит, неустойка не се дължи. Неустойка може да има единствено при продукта „CreDirect Потребителски“, ако не се предостави обезпечение по кредита.

Без скрити такси и при напълно прозрачни условия можеш да получиш пари на заем от CreDirect и така да намериш едно съвременно решение за твоите финансови проблеми.
Допълнителни такси при стандартна заявка - няма. Такса има в случай, че избереш опцията „Експресно разглеждане на документи“ за продукта „Кредит до заплата“.

Даваме ти право да избереш, най-удобния за теб, начин на плащане. Вноските по своя кредит можеш да плащаш по банков път, по сметка посочена в договора за паричен кредит.

Служителите на CreDirect са на твое разположение:

  • от понеделник до петък от 8:00 до 19:00 часа;
  • в събота  от 9:00 до 18:00 часа;
  • в неделя от 9:00 до 17:00 часа;

Можеш да се откажеш от вече сключен договор за паричен заем в установения от закона 14 дневен срок.

Договорът за онлайн кредит не се подписва физически. За подписан, се приема договор изпратен на посочения от теб e-mail адрес. Съгласно „Закона за електронния документ и електронния подпис“ (ЗЕДЕП), той се счита за подписан и от двете страни и е напълно валиден.

ТЕЛЕФОН
Свържи се с нас на:
EMAIL АДРЕС
Свържи се с нас на:
Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.