Спечели с CreDirect

Спечели парички с новата клиентска програма на CreDirect

Как да събирам Парички?

Важно! Във всеки един момент можеш да виждаш натрупания си баланс.
Твоите CreDirect Парички

Твоите Парички

2300

Има няколко начина да печелиш Парички.

  1. Изплащай твоя кредит навреме
    - При погасяване на всяка вноска, която не е в просрочие ще получиш Парички

  2. Следи за тези бутони в профила си: Нашите игри

    - Това са нашите игри, които ти дават възможност да печелиш Парички ежедневно и ежеседмично, когато те са лилави имаш право да играеш, а когато са сиви, можеш да видиш колко време остава докато отново можеш да опиташ късмета си.

  3. Ако имаш късмет

    - Понякога ще получаваш Парички дори и да не направиш нищо, просто ето така, като подарък. Всеки път ще те информираме с имейл, за да знаеш.

Къде мога да използвам Паричките си?

1. Можеш да разменяш натрупаните Парички срещу предметни награди, като посетиш тази страница.

- Част от наградите са само за клиенти използвали или в момента използват услугите на CreDirect Специални награди за клиенти на CreDirect

- Всички останали награди са за всички потребители, без значение дали използват нашите услуги или не Награди за всички потребители на CreDirect


2. Когато подаваш следваща молба за кредит, можеш предварително да заявиш колко Парички искаш да използваш за отстъпка от оскъпяването по кредита.

Тук можеш да решиш колко Парички да използваш, ако не виждаш това във формата, това е защото още нямаш натрупани Парички.

Използвай отстъпка Бутона "Max!" автоматично ще използва всичките ти налични Парички, които са разрешени за сумата и периода.

3. Имаш ли против да участваш в нашата нова кауза?

Има толкова причини човек да бъде добър и да помогне дори с нещо малко. Като сериозна финансова институция, за нас грижата към обществото е важен приоритет, който се надяваме да подкрепим заедно с теб.

Шалчетата с кауза са ръчно плетени от доброволци и майки на деца, а подкрепата ти към тях те прави наш посланик на доброто.

Изработени са от „Карин дом“ - терапевтичен център за работа с деца със специални нужди, а всички постъпления от продажбите подпомагат терапията на децата.

Най-хубавото на това да знаеш, че си помогнал, е фактът, че караш околния свят да бъде малко по-добър!