За CreDirect

Кои сме ние?

CreDirect е марка, основана през 2017-та година, която се нарежда сред лидерите на пазара на бързите кредити в България, упражняващи дейността си изцяло онлайн. Макар брандът CreDirect да оперира на локално ниво, той е част от международната група MVFinance, която управлява множество компании, ангажирани във финансовата сфера. Към момента, бизнесът на MVFinance обхваща пазарите на няколко европейски държави: България Румъния, Македония и Испания, с тенденция за разрастване. През следващите няколко години се очаква финансовата група да разшири обхвата си като добави 4 нови държави на своята европейска бизнес карта.

Нашата мисия

Животът често ни поднася изненади. Някои от тях са приятни, други – не съвсем. Понякога неочакваните житейски ситуации водят до непредвидени разходи и ни причиняват тревожност. Продуктите на CreDirect разработваме така, че да ограничим до минимум притесненията ти. Наш приоритет е да намерим решение за твоите временни финансови затруднения, като следваме своето мото „Пари по всяко време“.

Към какво се стремим?

  • Професионализъм - Градим бизнеса си около твоите потребности. Стараем се да те опознаем и да отговорим с разбиране на ежедневните финансови нужди;
  • Мотивация – Не спираме да усъвършенстваме процесите за онлайн кредитиране, с цел максимално да улесним теб и всички свои клиенти;
  • Коректност – Ние сме твоя благонадежден партньор, защото предлагаме прозрачни условия и си служим с успешени съвременни практики;
  • Иновативност – Създадохме първия по рода си метод за проследяване на всеки етап от процеса по кандидатстване за онлайн кредит;
  • Позитивизъм – Вярваме в най-добрия изход на всяка кризисна финансова ситуация и ти предлагаме съдействие, за да го достигнеш.

Ние поставяме своите клиенти на първо място, затова се грижим за твоето финансово спокойствие, като ти осигуряваме необходимите парични средства в точния момент. При нас ще получиш компетентно обслужване, бързи процедури и прозрачни условия. Познаваме твоето забързано ежедневие и ценим всяка минута от него, затова се грижим да ти осигурим лесно и бързо решение, винаги, когато ти потрябва.

Нашата философия

Ние знаем, че всеки заслужава уважение и разбиране в труден момент, затова ще отговорим на твоите нужди с позитивизъм, приятелско отношение и коректност. Наш приоритет е да се погрижим да получиш най-подходящия онлайн заем, съобразен с твоите нужди, изисквания и възможности. Стараейки се да бъдем на твое разположение, ние от CreDirect съдействаме за намирането на оптимални финансови решения за теб. Знаейки, че парите са необходим ресурс за всеки един човек, фокусираме своята дейност в създаването на кредитни продукти, подходящи за разрешаването на всеки финансов проблем.

Вярваме, че „клиентът винаги има право“ и следвайки тази философия, ние развиваме бизнеса си в услуга на теб и всички свои клиенти. Вярваме, че всеки бърз заем от CreDirect ти дава кураж и поставя своеобразно ново начало в твоето ежедневие. Възползвай се сега!

Гарантирана сигурност

Дори и да не разполагаш с финансов ресурс в момента, много лесно и бързо можеш да се сдобиеш с такъв, чрез гъвкавите, съвременни решения за онлайн кредитиране от CreDirect. От създаването на марката, ние ти предлагаме точно това, от което имаш нужда. Имаме самочувствието да се наричаме твой верен партньор, защото проявяваме разбиране и действаме спрямо твоите индивидуални потребности. Нашата водеща цел е да спечелим и съхраним доверието ти, защото сме отговорни и мислим за бъдещето.

При нас гарантирано получаваш компетентно обслужване, бързи процедури и прозрачни условия. Ние ще отговорим на всичките ти въпроси и сме на твое разположение в подходящия момент, където и да се намираш.

Ценим времето ти, затова оптимизираме процесите за кандидатстване в нашия сайт. Броени минути са нужни на нашите служители, за да регистрират предоставените от теб лични данни и да изпратят одобрение за желания от теб бърз заем онлайн.

Винаги можеш да разчиташ на нашата дискретност. Наш ангажимент е да съхраняваме отговорно твоите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни /GDPR/.

CreDirect е марка, която оперира на пазара за бързи онлайн кредити като стриктно спазва установените от националното законодателство правила и процедури. Всички параметри на заявения кредит са достъпни за теб от самото начало. Общите условия и правила на нашите промоционални кампании обявяваме и актуализираме своевременно в своя сайт.

Нашите съвременни методи

От създаването на CreDirect, се стремим към бързо и динамично развитие. Марката трайно се наложи на пазара за бързи онлайн кредити. За съвсем кратък период, CreDirect претърпя скоростна трансформация и завоюва позиции на бранд, фокусиран в оптимизацията на процесите за онлайн кредитиране. Доказателство за това е иновативната процедура за кандидатстване, която въведохме първи на силно конкурентния пазар за бързи заеми онлайн. С гордост представяме първия по рода си метод за проследяване на всеки етап от процеса: от заявката на онлайн кредита, до неговото одобрение.

Ето как:

Нашата процедура се състои само от 4 лесни стъпки:

  1. Кандидатстване – първата стъпка е да попълниш своите лични данни;
  2. Обаждане – ще получиш обаждане от наш служител;
  3. Обработка – нашият екип от кредитни експерти ще обработи твоята заявка;
  4. Решение – на финала на процеса получаваш кредитното решение за исканата от теб сума.

Гарантираме ти, че няколко минути са нужни на нашите служители, за да регистрират предоставените от теб лични данни и да изпратят одобрение за желания от теб бърз заем онлайн. Вземи сега!

За нас - CreDirect