Блог

Тайните на успеха

CreDirect празнува 5 години на българския пазар

На 12 май CreDirect ще отпразнува своя 5-ти рожден ден. По случай празника компанията ще зарадва петима свои клиентa  с подарък. Всеки клиент, усвоил кредит през онлайн формата за кандидатстване от утре до 31 май включително, ще има възможност да участва в томбола за 5 страхотни торти - подарък от компанията.

CreDirect стартира своята дейност през 2017 година и към момента бранда се развива изключително успешно. Динамичният и бърз растеж на компанията се дължи в голяма степен и на младия и амбициозен екип от професионалисти, които стоят зад марката. Те умело успяват да наложат визията на бранда сред потребители и конкуренция, да следват с лекота стратегията за разширяване дейността на компанията и да предложат качествено, бързо обслужване и иновативно решение за нуждите на своите клиенти. 


В стремежа си да отговори на динамичната пазарна ситуация и да предостави качествена услуга на международно ниво, CreDirect дава възможност на всички свои клиенти достъп до парични средства чрез най- бързата технологична възможност – онлайн кандидатстване за суми от 100 до 4 000 лв. с възможност на изплащане на равни месечни вноски или еднократно за кратък период, в зависимост от предпочитанията и техните възможности. За коректните и отговорни клиенти, компанията осигурява специални отстъпки за следващи кредити, както и предметни награди. 


CreDirect е първата компания в сферата на бързите кредити, която предлага единствената по рода си Лоялна програма. В нея възможност да се включат имат абсолютно всички клиенти, попълнили формата за контакт на сайта www.credirect.bg. Чрез приятно забавни механизми, програмата предоставя възможност ежедневно да се печелят награди под формата на закачливото наименование „парички“. При достатъчно събрани парички клиентите имат възможност да ги използват за закупуване на различни полезни предметни артикули за свободното време и забавление. 


От края на 2018 CreDirect e тясно ангажирана и със социалната отговорност към обществото и в частност децата. Партнира си успешно с Българския червен кръст, както и други неправителствени организации в подкрепа на деца със здравословни проблеми и в риск.
Компанията има развита и афилиейт програма, чрез която продуктите и услугите на CreDirect могат да се достъпят и от други онлайн платформи и канали за комуникация, различни от използваните към момента. 


CreDirect e част от международната финансова институция MVF Finance, която оперира на българския пазар от 2013 година.  В холдинга работят над 3000 високообразовани специалисти, които успешно имплементират експанзивната политика на компанията за разширяване дейността към един от най-бързо развиващите се пазари за бързи кредити – Европа. Към момента освен в България, MVF Finance има офиси в Румъния, Северна Македония, Испания, като съвсем скоро предстои да отвори свои подразделения в Босна и Хърватия.