Блог

Тайните на успеха

CreDirect и БЧК стартират благотворителна кампания "Заедно можем повече"

CreDirect и Българският червен кръст дават официален старт на съвместното си партньорство, в навечерието на коледно-новогодишните празници. В края на 2018-та година, ние от CreDirect поемаме своята социална отговорност към обществото, инициирайки това сътрудничество. В дългосрочен план се ангажираме да оказваме помощ на хуманитарната организация, като даряваме средства за различни социални инициативи.

CreDirect припознава, като свои, каузите на Българския червен кръст и поема ангажимента да ги подпомага, занапред. Символично избрахме навечерието на най-светлите празници, за да поставим началото на своята социална дейност. Първата кампания, в която брандът се включва с финансова помощ, е „Заедно можем повече“.  За всеки изтеглен заем от CreDirect, ще даряваме по 1 лев в помощ на тази инициатива. 

Нашите амбиции са насочени към непрекъснатото усъвършенстване на процесите на онлайн кредитирането. CreDirect поставя клиентите си на първо място и ежедневно се доказва като доверен партньор в трудни, за тях, финансови ситуации. 

Успоредно с преследването на тези цели, брандът намира време за стартиране и на първия си социален проект. С отдаденост се присъединяваме към кампанията „Заедно можем повече“, която е посветена на опазването на живота и здравето на българските деца, жертви на войната по пътищата. С призива „Бъди с нас“ целим да насочим общественото внимание към проблема с пътния травматизъм и да наберем повече средства за лечението на пострадали деца.

За нас, основна цел, наред с постигането на високи професионални резултати, е набирането на максимални средства от кампанията „Заедно можем повече“. Развитието на CreDirect, в сферата на бързите онлайн кредити, означава повече подпомогнати български деца и семейства в неравностойно положение. 

За постигането на ефективно сътрудничество с БЧК разчитаме на всеки наш клиент. 

За всеки взет кредит от www.credirect.bg, ще дарим 1 лев! И ти можеш да подпомогнеш тази значима кауза!