Блог

Инвестиции

CreDirect с нова благотворителна инициатива „Подай приятелска ръка“

Като сериозна финансова институция, за CreDirect грижата към обществото е от основен приоритет. Щастливи сме, че вече в продължение на 4 години сме част от социалната политика на Българския червен кръст и заедно подаваме ръка за помощ. 

Горди сме, че част от нашите финансови средства даряваме на български деца, жертва на войната на пътищата. Така освен като доверен партньор се стремим да станем и значим обществен благодетел. 

Естествено продължение на социално отговорната ни ангажираност е и първата организирана изцяло от нас благотворителна кауза под наслов „Подай приятелска ръка“. Инициативата е част от клиентската програма на CreDirect и основната й мисия е да помага на хората в нужда. 

Водени от вярата си, че бъдещето на страната ни се корени в грижата към най-малките, по случай 1-ви юни, Международния ден на детето, избрахме и първата ни благородна акция да е посветена на едно малко момиченце със здравословен проблем. Затова през целия месец юни в клиентската програма на CreDirect сме включили специален подарък с кауза – ръчно изработено мече, закупено в подкрепа на малкото дете. 

Защото знаем, че днес все по-често българският народ е решен да помогне, CreDirect предоставя възможност на своите клиенти да се включват в социално отговорната политика на компанията и заедно да зарадваме някого с истинска нужда от подкрепа. Затова всеки, който желае да подаде приятелска ръка, има възможност да размени своите натрупани награди под формата на „парички“ за уникалната играчка мече с кауза и да стане благодетел. 

Оттук нататък наш основен ангажимент остава реализирането на нови още по-хубави каузи и отговорността да сме винаги до клиентите си и успешно да им помагаме в реализирането на техните планове. Така професионалното ни развитие, предоставянето на онлайн кредити и набирането на нови клиенти, ще означава все повече подпомогнати човешки съдби и усмихнати лица.

Знаем, че и ти можеш да станеш благодетел!

Вземи кредит сега!