БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3,000ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Как да спестя

Как да намалим пътните си разходи и да спестим пари?

Цените на автобусните билети подкопават бюджета ви? Изпробвайте нашите полезни съвети, за да намалите пътните си разноски.

Ходете на работа пеш

Нека си признаем, на всеки от нас е познато чувството мързел. Задайте си следния въпрос: има ли вариант да ходите пеша на работа? Възможно е това да отнеме малко повече време, но за сметка на това ще ви спести много разходи, а освен това ще се отрази благоприятно на фигурата ви!

Нека не забравяме колелото

Колоезденето е бърза, екологична и освен това – безплатна алтернатива на перфорирането на надценен билет в градския транспорт. Следващият път, когато решите да се отбиете на гости при някой приятел, отидете дотам с колелото си.

Споделено пътуване

Имате желание да помогнете за опазването на околната среда, да завържете нови познанства и да спестите малко пари от горивото? Прегледайте предложенията в уебсайтовете за споделени пътувания – „В една посока“ (vednaposoka.com), „Превозалник“ (prevozalnik.bg) и платформи като „С една кола“ (sednakola.com), за да се свържете с хора, които търсят възможност да пътуват във вашата посока.

Планирайте и спестявайте

Пътувате редовно по един и същи маршрут? Автобусите и влаковете предлагат на пътниците разнообразни предложения за спестяване на разходите на редовни пътници – от годишни карти и предварителни резервации до специални програми за отстъпки. Проверете за подобни възможности при закупуване на билетите или в уебсайта на избрания превозвач.

Не е необходимо ежедневните пътни разходи, както и тези по време на пътешествие, да натежават на бюджета ви. Планирайте възможностите за предвижване по определен маршрут и проверете сами колко благоприятно ще се окаже това за спестяванията ви.

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.