Как да спестя

Как да намалим пътните си разходи и да спестим пари?

Цените на автобусните билети подкопават бюджета ви? Изпробвайте нашите полезни съвети, за да намалите пътните си разноски.

Ходете на работа пеш

Нека си признаем, на всеки от нас е познато чувството мързел. Задайте си следния въпрос: има ли вариант да ходите пеша на работа? Възможно е това да отнеме малко повече време, но за сметка на това ще ви спести много разходи, а освен това ще се отрази благоприятно на фигурата ви!

Нека не забравяме колелото

Колоезденето е бърза, екологична и освен това – безплатна алтернатива на перфорирането на надценен билет в градския транспорт. Следващият път, когато решите да се отбиете на гости при някой приятел, отидете дотам с колелото си.

Споделено пътуване

Имате желание да помогнете за опазването на околната среда, да завържете нови познанства и да спестите малко пари от горивото? Прегледайте предложенията в уебсайтовете за споделени пътувания – „В една посока“ (vednaposoka.com), „Превозалник“ (prevozalnik.bg) и платформи като „С една кола“ (sednakola.com), за да се свържете с хора, които търсят възможност да пътуват във вашата посока.

Планирайте и спестявайте

Пътувате редовно по един и същи маршрут? Автобусите и влаковете предлагат на пътниците разнообразни предложения за спестяване на разходите на редовни пътници – от годишни карти и предварителни резервации до специални програми за отстъпки. Проверете за подобни възможности при закупуване на билетите или в уебсайта на избрания превозвач.

Не е необходимо ежедневните пътни разходи, както и тези по време на пътешествие, да натежават на бюджета ви. Планирайте възможностите за предвижване по определен маршрут и проверете сами колко благоприятно ще се окаже това за спестяванията ви.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.