Блог

CreDirect помага

Благодарим Ви,че създаваме бъдещето заедно!

Знаете ли, че всяка пета жена в България се сблъсква с репродуктивни проблеми? Всяка година над 145 000 двойки имат нужда от асистирана репродукция, за да заченат дете.

Именно заради тези стряскащи данни през миналата година решихме да помогнем и подадохме ръка на фондация "Искам бебе" и тяхната кауза "Бебе навреме". С вашата помощ, успяхме да дарим над 20 000 лв., подкрепяйки десетки двойки в тeхния път към това да станат родители и да сбъднат най-голямата си мечта!

Ние вярваме в силата на информацията, затова през миналата година проведохме и първото си съвместно събитие с фондация "Искам бебе", което бе посветено на женското здраве. Това беше само началото на нашите усилия да повишим информираността сред младите хора относно репродуктивното здраве, с цел намаляване на риска от проблеми в бъдеще.

Приканваме Ви да научите повече по темата от видео подкастите на фондация "Искам бебе", финансирани изцяло чрез дарението на CreDirect тук.

Очаквайте скоро и новата ни съвместна кампания с фондация "Искам бебе", а междувременно можете да подкрепите тази или друга кауза през профила си в CreDirect.