Промоции

Промоция

"Пълно лятно щастие с CreDirect"

септември 2023

И някой кара колелоо и си слуша любимите летни хитове на готини безжични слушалки!Ако искаш и ти да си този някой, кандидатствай за кредит от CreDirect от 10.07 до 30.09.2023 г. и всеки месец може да спечелиш страхотен велосипед или един от 30 чифта безжични служалки.Промоцията е за всички, които са кандидатствали за паричен заем и имат постоянен адрес на териорията на България. Наградите ще теглим до 5то число на следващия месец. Следи страницата ни или профила ни в социалните медии.Весело лято и не забравай, че с CreDirect директно имаш пари.

Промоция

"През февруари късметът е X 2!"

октомври 2023

В месеца на двойките имаш двоен шанс да спечелиш смартфон, таблет или часовник от CreDirect!Вземи нов кредит до 2000 лв и участваш в томбола за: 2 Х Смартфон Samsung Galaxy A13, Dual Sim, 128GB, 4GB RAM, 4G, Nacho Black 2 Х Таблет Lenovo Tab M10 (3rd Gen), Octa-Core, 10.1" WUXGA, 4GB RAM, 64GB, 4G, Storm Gray 2 Х Часовник Smartwatch Redmi Watch 2 Lite GL, ЧеренПромоцията е за всички, които нямат активен кредит и изтеглят заем до 2000 лв в периода 1.2 – 28.2.2023 г. Теглим наградите на 1.3.2023 г., следи страницата ни!

Томбола

"Празнувай 5-ти рожден ден с CreDirect и спечели торта!"

май 2022

Традицията повелява на рожден ден да се празнува с торта. Затова по случай своя празник CreDirect ще подари 5 торти на 5 клиента, усвоили кредит през месец май, какво по-сладко от това?Условията за участие в промоцията и този път са съвсем бързи и лесни. Всеки, усвоил кредит в периода от 12.05.22 до 31.05.22 година включително, ще участва в томбола за спечелване на пет страхотни торти награди, осигурени от рожденика.Печелившите ще бъдат изтеглени в първата седмица на месец юни и ще бъдат уведомени лично по телефона, за начина и условията за получаване на своя подарък.В случай че точно днес ви трябват пари в брой бързо, лесно и сигурно, какво по-хубаво от това да пробвате късмета си за спечелване на страхотна, вкусна награда.Уверяваме Ви, че CreDirect е коректен партньор, на когото винаги можете да разчитате за открити и гъвкави финансови условия. Освен всичко, с нас винаги имате възможност да спечелите и страхотни награди, които не ви обвързват с теглене на кредит. Не се колебайте и вз