БЪРЗ КРЕДИТ ДО 3,000ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Кредит без трудов договор

Потребителски кредит
до 3,000 лв. 2-18 месеца

Бих искал да заема

В срок от

 
 • ИЗБРАНА СУМА: лв.
 • ЛИХВА:
 • ОТПУСКАНЕ НА:
 • ВРЪЩАНЕ НА:
 • ГПР:
 • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 30 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути


Кредит без трудов договор от Credirect

Нима е възможно? За Credirect няма невъзможни неща! На всеки от нас се е случвало да изпадне в ситуация на временна безработица, поради ред причнини – неудоволетвореност на работното място, минимално месечно възнаграждение, липса на колегиалност, занижено самочувствие и т.н. Справянето с тези обстоятелства е трудно и в съзнанието ти изкача въпроса – „Какво ще се случи, ако рискуваш и останеш без работа“. Ще бъдеш ли в състояние да покриваш месечните си разходи и задължения? Цял куп въпроси.
Захвърли всички тези притеснения и намери в лицето на Credirect един сигурен и надежден партньор и приятел, с чиято помощ ще постигнеш търсения душевен мир и необходимия финансов покой. Върни увереността в себе си и разгледай предложеният от нас – Кредит без трудов договор.
Ако Ти си пълнолетен, притежаваш валидна лична карта и получаваш някакъв вид доход, който не е свързан с наличие на трудово правоотношение, разполагаш с възможността да кандидатстваш за предоставяне на кредит без трудов договор.

Поцедурата по заявяване на бърз кредит е максимално опростена и удобна. Ето какво трябва да направиш:

 • Попълни Online и напълно безплатно формуляра за кандидатстване;
 • Може да намериш формуляра за записване, следвайки следния линк https://credirect.bg
 • Кредитните консултанти на Credirect одобряват кредита в рамките на 20 минути, необходими за обработка на личните ти данни, които са 100% защитени.
 • Решаваш проблема с липсата на допълнителни парични средства, като избираш най-удобия начин за получаване на кредита - чрез банков превод по посочена банкова сметка или дирекно от касите на EasyPay, срещу представено ЕГН.
 • можеш да изтеглиш парите кеш от над 3000 каси на FastPay или EasyPay в цялата страна
 • връщаш сумата с на малки, удобни месечни вноски;
 • и защото ние работим за теб, когато банките са затворени!

Стани част от приятелската ни клиентската мрежа, довери се на широкообхватните ни кредитни инструменти, убеди се в отговорността на всичките ни служители, позволи на опита и перфекционизма им да намерят твоя изход от нежеланите парични затруднения.

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.