БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1,500ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Кредит без трудов договор

Потребителски кредит
до 1,500 лв. 2-9 месеца

Бих искал да заема

В срок от

 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 30 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути


Кредит без трудов договор от Credirect

Нима е възможно? За Credirect няма невъзможни неща! На всеки от нас се е случвало да изпадне в ситуация на временна безработица, поради ред причнини – неудоволетвореност на работното място, минимално месечно възнаграждение, липса на колегиалност, занижено самочувствие и т.н. Справянето с тези обстоятелства е трудно и в съзнанието ти изкача въпроса – „Какво ще се случи, ако рискуваш и останеш без работа“. Ще бъдеш ли в състояние да покриваш месечните си разходи и задължения? Цял куп въпроси.
Захвърли всички тези притеснения и намери в лицето на Credirect един сигурен и надежден партньор и приятел, с чиято помощ ще постигнеш търсения душевен мир и необходимия финансов покой. Върни увереността в себе си и разгледай предложеният от нас – Кредит без трудов договор.
Ако Ти си пълнолетен, притежаваш валидна лична карта и получаваш някакъв вид доход, който не е свързан с наличие на трудово правоотношение, разполагаш с възможността да кандидатстваш за предоставяне на кредит без трудов договор.

Поцедурата по заявяване на бърз кредит е максимално опростена и удобна. Ето какво трябва да направиш:

Стани част от приятелската ни клиентската мрежа, довери се на широкообхватните ни кредитни инструменти, убеди се в отговорността на всичките ни служители, позволи на опита и перфекционизма им да намерят твоя изход от нежеланите парични затруднения.

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.