Кредити до заплата

до 1000 лв. 15-45 дни
Сума: 500 лв.
Срок: 45 дни
 • Избрана сума 500 лв.
 • Лихва 0% 0%
 • Отпускане на 0
 • Връщане на 0
 • ГПР 0 0%
 • Обща сума *0.00 лв. *500 лв.
* Промоцията с безлихвен кредит до 45 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от CreDirect?

1 Избери сума

Избери сума

Даваме ти възможност, сам да избереш сумата и срока за погасяване на своя онлайн кредит. Определи размера на необходимия бърз заем, според индивидуалните си потребности

2 Попълни данните си

Попълни данните си

Заявяването на бърз кредит от CreDirect е лесно. Необходимо ни е е минимално количество лична информация, за да вземем решение, а досадното попълване на безкрайни формуляри за пари на заем остава в миналото.

3 Вземи пари

Вземи пари

Ти определяш най-удобния, за теб, метод за получаване на своя бърз кредит онлайн. Желаните пари на заем, ще преведем по банков път или ще получиш в брой от най-близката, до теб, каса на EasyPay

Кредит до заплата, до 1000 лева от CreDirect

В момент на финансово затруднение, всеки има нужда от бързо и лесно решение. В подобни ситуации, ние от CreDirect, сме на твое разположение и ти предлагаме пари до заплата при много добри условия. 

Можеш да се възползваш от нашите продукти и да заявиш своя бърз заем до заплата навсякъде и по всяко време, изцяло онлайн.

В случай, че очакваш скоро своето месечно възнаграждение, но имаш необходимост от пари веднага, избери продукта кредит до заплата. Даваме ти възможност сам да определиш стойността на кредита и срока на погасяване.

Ако очакваш заплата си в кратък срок, можеш да посочиш минималния срок за погасяване, който е 15-дневен. Имаш и друга опция - да удължиш срока за погасяване, като избереш максималния период от 45 дни. Логично е да последва въпросът - Какъв ще бъде размерът на вноските за погасяване? Отговорът е прост – НЯМА вноски! Веднага след като получиш заплата си, можеш да изплатиш кредита в пълен размер.

Време за одобрение на заявения кредит

След като завършиш процедурата по определяне на сумата и периода за изплащане на избрания бърз кредит до заплата, в рамките на 20 минути ще получиш отговор от нашите кредитни служители. Ще те уведомим, дали си одобрен, веднага, щом завката ти бъде разгледана.

Какво трябва да направиш?

Отвори сайта на CreDirect, маркирай сумата и избери подходящия срок за погасяване на кредита: на посочена от теб банкова сметка или от касите на EasyPay, в цялата страна.

Mобилната версия на нашия сайт ти позволява да изпратиш онлайн заявление, използвайки своя таблет или мобилен телефон, където и да се намираш.

Само 20 минути са необходими за разглеждане и одобрение на твоята заявка.

Кредит до заплата е твоето съвременно решение, за да прeодолееш непредвиденото забавяне на трудовото си възнаграждение. Гъвкавият модел на работа и лоялното отношение към нашите клиенти, са водещи за CreDirect.

При нас ще намериш:

 • Надежден партньор;
 • Разбиране и персонално решение за всеки един кандидат;
 • Качество, бързина и сигурност на предоставяната финансова подкрепа;
 • Прозрачна и достъпна информация за всички кредитни продукти;
 • Преференциални условия за лоялни клиенти;
 • Широка гама от услуги, удвоволетворяващи и най-високите изисквания.