Кредит за пенсионери

Кредит до заплата
до 800 лв. 15-45 дни
Сума: лв.
Сума
Срок: дни
Срок
 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:0 лв.
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:0%
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 45 дни важи само за нов клиент.
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

1 1

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

2 2

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

3 3

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути

Кредит за пенсионери от CreDirect

CreDirect предлага много различни услуги, отнасящи се до предоставяне на парични средства. Една от тях дава право и на хората в напреднала възраст да кандидатстват за финансова помощ.

Лесно, бързо и удобно, без скрити условия и такси, хората в пенсионна възраст също могат да заявят напълно безплатно желанието си да получат пари назаем.

Заявяване на кредит за пенсионери: Докато чакаш пенсията си, лесно и бързо можеш да попълниш напълно безплатно онлайн заявление.

Обхват на заем за пенсионери: Сумите по този онлайн кредит са от 100 до 800 лева. Ти сам решаваш каква да бъде стойността, която ти е необходима, за да покриеш непредвидените разходи за месеца.

Период на погасяване: Той зависи от твоята възможност за изплащане на кредита. Ние предоставяме опцията да избираш между 15-дневен до 45-дневен период на погасяване. 

Размер на вноските: Те се определят в зависимост от избрания период на погасяване. 

Как се определя лихвата? Тя се образува съгласно избрания срок на изплащане и заявената сума на кредита. Важно! Всеки 1-ви кредит до 800 лева е с фиксирана лихва от 0% и без такса за предсрочно погасяване.

Как можеш да получиш заявената сума? CreDirect ти дава правото сам да определиш кой е най-удобният за теб начин за получаване на заявените пари. Можеш да изтеглиш одобрената сума от касите на EasyPay в цялата страна или чрез банков превод на посочена от теб банкова сметка.

Време за обработка на твоята заявка: В рамките на 20 минути ще разгледаме изпратеното от теб заявление и ще дадем отговор на въпроса дали си одобрен за продукта кредит за пенсионери.

Изпрати запитаване за искания кредит тук credirect.bg

 

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Представителен пример:

При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, общият размер на лихвата за периода на ползване на кредита ще бъде 59.09 лв. Общата дължима сума, при коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, в този случай възлиза на 559,09 лв., а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,10%. Минималният срок на потребителския кредит е 3 месеца, а максималният - 18 месеца. Максималният ГПР е 50%.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.