Кредит за пенсионери

Кредит до заплата
до 600 лв. 14-30 дни
лв.
Сума
дни
Срок
 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:0 лв.
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:0%
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 30 дни важи само за нов клиент.
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

1 1

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

2 2

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

3 3

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути

Кредит за пенсионери от Credirect

За да обхване максимално повече услуги по предоставяне на парични средства, Credirect дава право и на хората в напреднала възраст да кандидатстват за финансова помощ, за да могат лесно и бързо да разрешат проблема, свързан с недостига на получаваната от тях пенсия.

Ние искаме да направим кандидатстването ти достатъчно лесно, бързо и удобно. Без скрити условия и такси, можеш да заявиш напълно безплатно желанието си да получиш допълнителни пари назаем.

Процедура за заявяване на кредит за пенсионери: Докато чакаш пенсията си съвсем лесно и достъпно можеш да попълниш напълно безплатно Online заявление само с няколко кликвания.

Обхват на заем за пенсионери: Сумите започват от 100 лева и стигат до 600 лева. Сам решаваш каква ще бъде стойността, необходима да покрие непредвидените и неочаквани разходи за месеца.

Период на погасяване: Той зависи от твоята възможност за изплащане на кредита. Ние предоставяме опцията да избираш между 14-дневен и 30-дневен период на погасяване.

Размер на вноските: Те се определят в зависимост от избрания период на погасяване;

Как се определя лихвата? Тя се образува съгласно избрания срок на изплащане и заявената сума на кредита. Важно! Всеки 1-ви кредит до 600 лева е с фиксирана лихва от 0 % и без такса за предсрочно погасяване.

Как можеш да получиш заявената сума?

В опита си да докажем, че думата „бърз кредит“ отговаря на съдържанието и значението си, Credirect осигурява правото да определиш кой е най-удобният и бърз начин да получиш заявените пари.
Можеш да изтеглиш одобрената сума от касите на EasyPay в цялата страна само срещу посочване на ЕГН или да предпочетеш варианта –чрез банков превод по посочена от теб банкова сметка.

Време за обработка на online заявлението за кандидатстване

В рамките на 20 минути ще разгледаме изпратеното от теб заявление и ще дадем отговор на въпроса дали си одобрен за теглене на кредит за пенсионери.

Изпрати запитаване за искания кредит

В зависимост от нуждите и специфичните изисквания на част от клиентите си – /хора в пенсионна възраст/, Credirect се цели да докаже своята готовност да предложи разнообразни форми за допълнително финансиране като чрез кредит за пенсионери допринесе за щастливите и спокойни старини на свойте клиенти.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение
Понеделник до Петък от 08:00 - 19:00, Събота от 09:00 до 18:00 и Неделя от 09:00 до 17:00.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.