Кредит за пенсионери

до 1000 лв. 15-45 дни
Сума: 500 лв.
Срок: 45 дни
  • Избрана сума 500 лв.
  • Лихва 0% 0%
  • Отпускане на 0
  • Връщане на 0
  • ГПР 0 0%
  • Обща сума *0.00 лв. *500 лв.
* Промоцията с безлихвен кредит до 45 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от CreDirect?

1 Избери сума

Избери сума

Даваме ти възможност, сам да избереш сумата и срока за погасяване на своя онлайн кредит. Определи размера на необходимия бърз заем, според индивидуалните си потребности

2 Попълни данните си

Попълни данните си

Заявяването на бърз кредит от CreDirect е лесно. Необходимо ни е е минимално количество лична информация, за да вземем решение, а досадното попълване на безкрайни формуляри за пари на заем остава в миналото.

3 Вземи пари

Вземи пари

Ти определяш най-удобния, за теб, метод за получаване на своя бърз кредит онлайн. Желаните пари на заем, ще преведем по банков път или ще получиш в брой от най-близката, до теб, каса на EasyPay

Кредит за пенсионери от CreDirect

CreDirect предлага много различни услуги, отнасящи се до предоставяне на парични средства. Една от тях дава право и на хората в напреднала възраст да кандидатстват за финансова помощ.

Лесно, бързо и удобно, без скрити условия и такси, хората в пенсионна възраст също могат да заявят напълно безплатно желанието си да получат пари назаем.

Заяви кредит за пенсионери: Докато чакаш пенсията си, лесно и бързо можеш да попълниш напълно безплатно онлайн заявление.

Обхват на заем за пенсионери: Сумите по този онлайн кредит са от 100 до 800 лева. Ти сам решаваш каква да бъде стойността, която ти е необходима, за да покриеш непредвидените разходи за месеца.

Период на погасяване: Той зависи от твоята възможност за изплащане на кредита. Ние предоставяме опцията да избираш между 15-дневен и 45-дневен период на погасяване.

Размер на вноските: Те се определят в зависимост от избрания погасителен срок.

Как се определя лихвата? Тя се образува съгласно избрания срок на изплащане и заявената сума на кредита. Важно! Всеки 1-ви кредит до 800 лева е с фиксирана лихва от 0% и без такса за предсрочно погасяване.

Как можеш да получиш заявената сума? CreDirect ти дава правото сам да определиш кой е най-удобният за теб начин за получаване на заявените пари. Можеш да изтеглиш одобрената сума от касите на EasyPay в цялата страна или да ги получиш на посочена от теб банкова сметка.

Време за обработка на твоята заявка: В рамките на 20 минути ще разгледаме изпратеното от теб заявление и ще дадем отговор на въпроса дали си одобрен за продукта кредит за пенсионери.

Изпрати запитаване за искания кредит тук credirect.bg