Как защитаваме твоите лични данни?

Ние от CreDirect знаем колко е важно да се чустваш защитен и спокоен… Затова създадохме нашия сайт и продукти с най-високото ниво на сигурност, предлагана на пазара.

Aдминистратор на лични данни

CreDirect е администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни. Ние не използваме получената информация за други цели, освен за вземане на решение за отпускане или не на исканите кредити.

Винаги топ ниво на сигурност

Нашите служители са дискретни и ценят желанието и правото на Клиентите ни за конфиденциалност и стриктно опазване на всички лични данни, изисквани в процеса на кандидатстване.

Сайта притежава SSL Сетификат

SSL сертификатите са малки файлове с данни, които цифрово обвързват криптографския ключ с данните на организацията. Когато е инсталиран на уеб сървър, той активира катинара и https протокола и позволява сигурни връзки от уеб сървър към браузър защитавайки потребителя.

Нашата желязна гаранция


Ние се гордеем с качеството на продуктите си и гарантираме, че ще бъдете доволни от нашето обслужване.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение
Понеделник до Петък от 08:00 - 19:00, Събота от 09:00 до 18:00 и Неделя от 09:00 до 17:00.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.