Как защитаваме твоите лични данни?

Ние, в CreDirect, знаем колко е важно да се чустваш защитен и спокоен, затова винаги можеш разчиташ на нас. Гарантираме ти дискретност и поемаме ангажимент отговорно да съхраняваме твоите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни /GDPR/.

Aдминистратор на лични данни

CreDirect е администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни. Ние използваме получената информация, единствено при взимане на решение за отпускане на желания от теб заем. Длъжностно лице по защита на данните: Гриша Иванов e-mail: dpo@citycash.bg

Гарантирана сигурност


CreDirect е марка, която оперира на пазара за бързи онлайн кредити като стриктно спазва установените от националното законодателство правила и процедури.

SSL Сетификат

SSL сертификатите са малки файлове с данни, които цифрово обвързват криптографския ключ с данните на организацията. Когато е инсталиран на уеб сървър, той активира катинара и https протокола и позволява сигурни връзки от уеб сървър към браузър защитавайки потребителя.

Коректност

Ние сме твоят благонадежден партньор, защото предлагаме прозрачни условия и си служим с успешени съвременни практики.

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: България, гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.