Пари на заем

Потребителски кредит
до 3,000 лв. 3-18 месеца
Сума: лв.
Сума
Срок: месеца
Срок
 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

1 1

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

2 2

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

3 3

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути

Пари на заем по всяко време от CreDirect

CreDirect е марка, създадена през 2017-та година, чиято професионална дейност е фокусирана в отдаването на пари на заем, изцяло онлайн. От самия старт, брандът присъства на пазара на небанковите финансови институции като бързо се налага и трайно завоюва стабилни позиции сред силните си конкуренти.

Уебсайтът непрекъснато се усъвършенства, а ползването му е удобно, лесно и бързо по мнение на потребителите. Професионализмът на марката се изразява, не само в технологичните съвременни решения, но също и в конкурентните продукти, които тя предлага. „Пари по всяко време“ е мотото на CreDirect и то е оправдано на 100%, защото брандът предоставя пари на заем без трудов договор навреме и според индивидуалните му нужди изисквания и възможности за връщане.

Динамиката, която се наблюдава на пазара на онлайн кредиторите, налага адаптивност, актуализация и непрекъснато поддържане на високи стандарти. Всяко от тези професионални качества е присъщо за CreDirect и ежедневното нарастване на броя клиенти на марката е красноречиво доказателство за това.

Разнообразното продуктово портфолио на онлайн бранда е съобразено с разнородните финансови необходимости на клиентите. CreDirect предлага пари назаем без трудов договор с индивидуални условия относно срока и размера на сумата, в зависимост от възможностите на потребителите. Всеки един от тях има право да избира между:

  • Кредит до заплата на стойност до 800 лева с нов, удължен срок на погасяване
  • Потребителски кредит до 3000 лева с максимален срок на погасяване до 18 месеца

Парите назаем от CreDirect гарантират финансова стабилност и достъпно решение на ежедневните ситуации, в които всеки от нас се нуждае от пари.

Вече нямаш поводи за колебание, ако са ти необходими допълнителни средства! Не губи време, а заяви пари на заем от CreDirect сега!

ВЗЕМИ ПАРИ НАЗАЕМ!

Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение от понеделник до петък от 08:00 до 19:00, в събота от 09:00 до 18:00 и в неделя от 09:00 до 17:00
Адрес: гр.София, ул.Славянска 29, ет.7

Представителен пример:

При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, общият размер на лихвата за периода на ползване на кредита ще бъде 59.09 лв. Общата дължима сума, при коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, в този случай възлиза на 559,09 лв., а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,10%. Минималният срок на потребителския кредит е 3 месеца, а максималният - 18 месеца. Максималният ГПР е 50%.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.