Пари на заем

до 3,000 лв. 3-18 месеца
Сума: 900 лв.
Срок: 7 месеца
  • Избрана сума: 900 лв.
  • Лихва: 0 лв.
  • Отпускане на: 0
  • Връщане на: 0
  • ГПР: 0
  • Обща сума:(за връщане) лв.
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия .
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от CreDirect?

1 Избери сума

Избери сума

Даваме ти възможност, сам да избереш сумата и срока за погасяване на своя онлайн кредит. Определи размера на необходимия бърз заем, според индивидуалните си потребности

2 Попълни данните си

Попълни данните си

Заявяването на бърз кредит от CreDirect е лесно. Необходимо ни е е минимално количество лична информация, за да вземем решение, а досадното попълване на безкрайни формуляри за пари на заем остава в миналото.

3 Вземи пари

Вземи пари

Ти определяш най-удобния, за теб, метод за получаване на своя бърз кредит онлайн. Желаните пари на заем, ще преведем по банков път или ще получиш в брой от най-близката, до теб, каса на EasyPay

Пари на заем по всяко време от CreDirect

CreDirect е марка, създадена през 2017-та година, чиято професионална дейност е фокусирана в отдаването на пари на заем, изцяло онлайн. От самия старт, брандът присъства на пазара на небанковите финансови институции като бързо се налага и трайно завоюва стабилни позиции сред силните си конкуренти.

Уебсайтът непрекъснато се усъвършенства, а ползването му е удобно, лесно и бързо по мнение на потребителите. Професионализмът на марката се изразява, не само в технологичните съвременни решения, но също и в конкурентните продукти, които тя предлага. „Пари по всяко време“ е мотото на CreDirect и то е оправдано на 100%, защото брандът предоставя пари на заем без трудов договор навреме и според индивидуалните му нужди изисквания и възможности за връщане.

Динамиката, която се наблюдава на пазара на онлайн кредиторите, налага адаптивност, актуализация и непрекъснато поддържане на високи стандарти. Всяко от тези професионални качества е присъщо за CreDirect и ежедневното нарастване на броя клиенти на марката е красноречиво доказателство за това.

Разнообразното продуктово портфолио на онлайн бранда е съобразено с разнородните финансови необходимости на клиентите. CreDirect предлага пари назаем без трудов договор с индивидуални условия относно срока и размера на сумата, в зависимост от възможностите на потребителите. Всеки един от тях има право да избира между:

  • Кредит до заплата на стойност до 800 лева с нов, удължен срок на погасяване
  • Потребителски кредит до 3000 лева с максимален срок на погасяване до 18 месеца

Парите назаем от CreDirect гарантират финансова стабилност и достъпно решение на ежедневните ситуации, в които всеки от нас се нуждае от пари.

Вече нямаш поводи за колебание, ако са ти необходими допълнителни средства! Не губи време, а заяви пари на заем от CreDirect сега!

ВЗЕМИ ПАРИ НАЗАЕМ!