Потребителски Кредит

Потребителски кредит
до 3,000 лв. 2 -18 месеца
лв.
Сума
месеца
Срок
 
 • ИЗБРАНА СУМА: лв.
 • ЛИХВА:
 • ОТПУСКАНЕ НА:
 • ВРЪЩАНЕ НА:
 • ГПР:
 • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
Маркирай всички

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

1 1

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

2 2

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

3 3

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути

Кредит на вноски до 3000 лева Credirect

В опита си да разширим своята финансова дейност, ние от Credirect съдействаме за намирането на най-оптималните решения за клиенти с по-големи парични затруднения. Ние знаем, че парите са един необходим и важен ресурс за всеки един човек. Затова, нашата политика на работа е насочена към създаването на кредитни продукти, подходящи за разрешаването на най-различни финансови нужди.
Бърз кредит на вноски до 3,000 лева е един класически потребителски кредит, предлаган от Credirect. Това е продукт, който дава възможност за предоставяне на суми от 200 до 3,000 лева и е подходящ за физически лица, които са работещи и получават редовен месечен доход.
В зависимост от стойността на заявения потребителски кредит се определя и периода на погасяване, който може да бъде от 2 до 18 месеца. В случай, че получаваш месечното си възнаграждение на няколко вноски /авансово/ или в пълен размер, погасителните вноски могат да бъдат седмични или месечни. Размера и начина на изплащане ги определяш при самото кандидатстване.
За да бъдеш надлежно информиран относно плащанията по изтегления кредит, както и за статуса на отпуснатия заем, Ти можеш да изискаш информиране чрез получаване на SMS за сумата, часа и датата на направената от теб /или трето лице/ вноска. – /по ваше желание може да се добави/
Заяви искания потребителски кредит при опростена процедура и без поръчители. Достатъчно е да бъдеш пълнолетен и да имаш валидна лична карта, за да кандидатстваш за кредит до 3,000 лева. Времето за обработване на данните и получаване на одобрение отнема само 20 минути, след което получаваш надлежно уведомление от нашите служители.
За да докаже своята гъвкавост и бързина, Credirect ти дава право да определиш най-удобния за теб начин за получаване на паричните средства по избрания кредит до 3,000 лева.
Удобството на кредита на вноски до 3,000 лева се изразява в това, че напълно безплатно, без да напускаш работното си място или дома, можеш да направиш запитване за отпускане на потребителски кредит чрез попълване на следния формуляр на адрес https://credirect.bg Възползвай се от успешно разработените финансови решения на Credirect и намери в нас, професионализма, който търсиш, както и най- добрите и прозрачни условия, на които да се довериш.
При въпроси и консултации се свържи с нашия online сътрудник или на телефон: 0700 800 46

Интересува те процедурата за кандитатстване – лесно е, просто следвай следните стъпки:

 • Използвай посочения линк: /https://credirect.bg/;
 • Попълни напълно безплатно онлайн формуляра за кандидатстване;
 • Избери между суми от 200 до 3,000 лева;
 • Посочи най-удобния за теб период на погасяване – от 2 до 18 месеца;
 • Отбележи как да си получиш заявената сума – чрез банков превод по посочена от теб банкова сметка или от касите на EasyPay;
 • Необходими са ни само 20 минути, за да обработим предоставената от теб информация и да дадем одобрение за кредита;
 • Довери се на Credirect.
Абонирай се за промоциите на Credirect!

Абонирай се за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

Полезна информация

Ние сме щастливи да помогнем

Звънни ни: 0700 800 46

Пиши ни: customercare@credirect.bg

Ние от CreDirect сме на твое разположение
Понеделник до Петък от 08:00 - 19:00, Събота от 09:00 до 18:00 и Неделя от 09:00 до 17:00.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.