БЪРЗ КРЕДИТ ДО 1,500ЛВ. БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР БЕЗ ПОСТОЯНЕН ДОХОД

Потребителски Кредит

Потребителски кредит
до 1,500 лв. 2-9 месеца

Бих искал да заема

В срок от

 
  • ИЗБРАНА СУМА: лв.
  • ЛИХВА:
  • ОТПУСКАНЕ НА:
  • ВРЪЩАНЕ НА:
  • ГПР:
  • ОБЩА СУМА: (за връщане)
*Обща сума за връщане при спазени всички условия съгласно Общи Условия.
** Промоцията с безлихвен кредит до 30 дни важи само за нов клиент.

Как да изтеглиш бърз кредит от Credirect?

Избери сума

Избери сума, срок и кандидатствай още сега!

Попълни данните си

Нужна е единствено информацията от личната ти карта

Вземи пари

Ще получиш необходимата сума по банков път или EASYPAY до минути


Кредит на вноски до 1500 лева Credirect

В опита си да разширим своята финансова дейност, ние от Credirect съдействаме за намирането на най-оптималните решения за клиенти с по-големи парични затруднения. Ние знаем, че парите са един необходим и важен ресурс за всеки един човек. Затова, нашата политика на работа е насочена към създаването на кредитни продукти, подходящи за разрешаването на най-различни финансови нужди.
Бърз кредит на вноски до 1500 лева е един класически потребителски кредит, предлаган от Credirect. Това е продукт, който дава възможност за предоставяне на суми от 200 до 1500 лева и е подходящ за физически лица, които са работещи и получават редовен месечен доход.
В зависимост от стойността на заявения потребителски кредит се определя и периода на погасяване, който може да бъде от 2 до 9 месеца. В случай, че получаваш месечното си възнаграждение на няколко вноски /авансово/ или в пълен размер, погасителните вноски могат да бъдат седмични или месечни. Размера и начина на изплащане ги определяш при самото кандидатстване.
За да бъдеш надлежно информиран относно плащанията по изтегления кредит, както и за статуса на отпуснатия заем, Ти можеш да изискаш информиране чрез получаване на SMS за сумата, часа и датата на направената от теб /или трето лице/ вноска. – /по ваше желание може да се добави/
Заяви искания потребителски кредит при опростена процедура и без поръчители. Достатъчно е да бъдеш пълнолетен и да имаш валидна лична карта, за да кандидатстваш за кредит до 1500 лева. Времето за обработване на данните и получаване на одобрение отнема само 20 минути, след което получаваш надлежно уведомление от нашите служители.
За да докаже своята гъвкавост и бързина, Credirect ти дава право да определиш най-удобния за теб начин за получаване на паричните средства по избрания кредит до 1500 лева.
Удобството на кредита на вноски до 1500 лева се изразява в това, че напълно безплатно, без да напускаш работното си място или дома, можеш да направиш запитване за отпускане на потребителски кредит чрез попълване на следния формуляр на адрес https://credirect.bg Възползвай се от успешно разработените финансови решения на Credirect и намери в нас, професионализма, който търсиш, както и най- добрите и прозрачни условия, на които да се довериш.
При въпроси и консултации се свържи с нашия online сътрудник или на телефон: 0700 800 46

Интересува те процедурата за кандитатстване – лесно е, просто следвай следните стъпки:

Остани с нас

Като се абонираш за нашите промоции!

Ние държим на дискретността. Данните на клиентите ни няма да бъдат споделени с трети лица или компании.

ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА БЪРЗ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ


При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, в случай на коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, месечната вноска ще бъде 110,24 лв. Обща дължима сума по кредита в този случай възлиза на 551,2 лв., ГЛП (Годишен лихвен процент) е 40%, а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,15%.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.