Потребителски Кредит

до 6,000 лв. 3-18 месеца
Сума: 900 лв.
Срок: 7 месеца
 • Избрана сума: 900 лв.
 • Лихва: 0 лв.
 • Отпускане на: 0
 • Връщане на: 0
 • ГПР: 0
 • Обща сума:(за връщане) лв.

Как да изтеглиш бърз кредит от CreDirect?

1 Избери сума

Избери сума

Даваме ти възможност, сам да избереш сумата и срока за погасяване на своя онлайн кредит. Определи размера на необходимия бърз заем, според индивидуалните си потребности

2 Попълни данните си

Попълни данните си

Заявяването на бърз кредит от CreDirect е лесно. Необходимо ни е е минимално количество лична информация, за да вземем решение, а досадното попълване на безкрайни формуляри за пари на заем остава в миналото.

3 Вземи пари

Вземи пари

Ти определяш най-удобния, за теб, метод за получаване на своя бърз кредит онлайн. Желаните пари на заем, ще преведем по банков път или ще получиш в брой от най-близката, до теб, каса на EasyPay

Кредит на вноски до 6000 лева от CreDirect

Ние знаем, че парите са необходим ресурс за всеки един човек, затова нашата професионална политика е насочена към създаването на кредитни продукти, подходящи за разрешаването на всеки финансов казус.

Бърз кредит на вноски до 6000 лева от CreDirect е класически потребителски кредит, подходящ за физически лица, които работят и получават редовен месечен доход. Стойността на потребителския кредит може да варира от 200 до 6000 лв. Всеки клиент, сам избира размера на желания заем. В зависимост от стойността на заявения потребителски кредит, се определя и периода на погасяване - от 3 до 18 месеца.

В случай, че получаваш месечното си възнаграждение на няколко вноски /авансово/ или еднократно, в пълен размер, погасителните вноски могат да бъдат седмични, двуседмични или месечни. Клиентът избира сам, размера на кредита и начина на изплащане, в процеса на кандидатстване.

В случай, че желаеш да получаваш актуална информация относно статуса на своя активен кредит, можеш да заявиш такава услуга. Чрез SMS ще получаваш справка за направените плащания в съответния ден и час.

Какво е нужно, за да заявиш потребителски кредит от CreDirect?

В нашия сайт можеш да заявиш искания потребителски кредит, при опростена процедура и без поръчители. Достатъчно е да си пълнолетен и да имаш валидна лична карта, за да кандидатстваш. Времето за обработване на данните и получаване на одобрение отнема само 20 минути, след което ще получиш известие от нашите служители.

Потребителски кредит до 6000 лева, можеш да заявиш онлайн само за няколко минути.

Възползвай се от успешно разработените финансови решения на CreDirect и в наше лице ще откриеш доверен партньор, коректност и професионално отношение.

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас на телефон 0700 800 46 или ни пиши на имейл адрес customercare@credirect.bg

Процедурата за кандидатстване е лесна, просто следвай следните стъпки:

 • Използвай посочения линк: credirect.bg
 • Попълни, напълно безплатно, онлайн формуляра за кандидатстване;
 • Избирай между суми от 200 до 6000 лева;
 • Посочи най-удобния за теб период на погасяване – от 3 до 18 месеца;
 • Отбележи как искаш да получиш заявената сума – чрез банков превод на посочена от теб банкова сметка или от касите на EasyPay;
 • Ще ни отнеме само 20 минути, за да обработим предоставената от теб информация и да те уведомим за взетото решение;