Разхлади лятото с CreDirect!

август 2021

Новият месец стартира с добра вест за нова промоционална кампания от CreDirect. През следващите три месеца възнамеряваме да се посветим единствено на позитивни емоции. За целта създадохме кампания, която ще спомогне за това.

В периода между 1-ви юни и 31-ви август, всеки наш клиент, който сключи договор за паричен заем, ще бъде включен в томбола за спечелване на страхотна награда.

„Разхлади лятото с CreDirect“, е мотото на тази инициатива, което подсказва и предназначението на раздаваните подаръци – тематични за сезона и практични, както винаги! Три климатика, три вентилатора и три хладилни чанти ще зарадват най-големите късметлии сред нашите клиенти и ще донесат повече свежест в тяхното горещо, лятно ежедневие.

Ако с тази информация сме събудили интереса и сме спомогнали за доброто ти настроение, не губи време, а се включи в сезонната ни промоционална активност. Вземи бърз кредит от CreDirect и си гарантирай участие в една от 3-те томболи за определяне на печелившите. Нека късметът бъде с теб през целия летен сезон!