Празнувай 5-ти рожден ден с CreDirect и спечели торта!

май 2022

Традицията повелява на рожден ден да се празнува с торта. Затова по случай своя празник CreDirect ще подари 5 торти на 5 клиента, усвоили кредит през месец май, какво по-сладко от това? 

Условията за участие в промоцията и този път са съвсем бързи и лесни.  Всеки, усвоил кредит в периода от 12.05.22 до 31.05.22 година включително, ще участва в томбола за спечелване на пет страхотни торти награди, осигурени от рожденика. 

Печелившите ще бъдат изтеглени в първата седмица на месец юни и ще бъдат уведомени лично по телефона, за начина и условията за получаване на своя подарък. 

В случай че точно днес ви трябват пари в брой бързо, лесно и сигурно, какво по-хубаво от това да пробвате късмета си за спечелване на страхотна, вкусна награда.

Уверяваме Ви, че CreDirect  е коректен партньор, на когото винаги можете да разчитате за открити и гъвкави финансови условия. Освен всичко, с нас винаги имате възможност да спечелите и страхотни награди, които не ви обвързват с теглене на кредит. Не се колебайте и вземете сега суми до 4 000 лв. за осигуряване на своите нужди.