Есенен уют у дома с CreDirect

ноември 2021

Нова промоционална кампания от CreDirect стартира в началото на месец септември. Темата и подаръците, които сме избрали са актуални през есента и са посветени на домашния уют.

Въпреки, че официално летният сезон все още не е приключил, идва време да се завърнем към градското ежедневие и да се настроим за повече моменти, прекарани у дома. Именно затова, настоящият период е подходящ да се погрижим за уюта и комфорта вкъщи. Взимайки предвид този факт, ние от CreDirect сме подготвили перфектния сезонен подарък, а именно ваучер за пазаруваме в една от най-големите вериги със стоки за дома.

Всички наши клиенти, които усвоят кредит в периода от 01.09 до 07.11.2021 г. имат шанс да спечелят 1 от 10 ваучера на стойност 200 лева, който да използват онлайн или във физическите магазини на веригата. Сигурни сме, че голямото разнообразие от артикули ще те затрудни, но пък удоволствието от пазаруването е гарантирано!

Звучи повече от идеално, така че избери Потребителски кредит или Кредит до заплата от CreDirect сега! Спечели и се отдай на есенен шопинг!