Нова промоционална кампания за летящ старт на новата 2021-ва

март 2021

Новата година, CreDirect започва с добри новини за старта на нова активност, която разбира се, обещава страхотни награди за вас, нашите клиенти. Всеки, усвоил заем в периода 11.01 – 31.03.2021 г. автоматично ще бъде включен в ежеседмични тегления за определяне на печелившите участници.

Инициативата под надслов „Грижим се за доброто настроение с приятно допълнение – подаръци от CreDirect!“ ще зарадва общо 24-ма късметлии в рамките на дванадесет поредни седмици, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип. В рамките на кампанията, потребителите на CreDirect  ще печелят ваучери за пазаруване на стойност 50 или 100 лева за един от най-големите онлайн магазини у нас.

Подаръците са подбрани неслучайно, с разбиране и съпричастност предвид ситуацията, предизвикана от коронавируса. Ваучерите са електронни и ще бъдат изпращани на спечелилите клиенти чрез имейл комуникация. Този подход гарантира сигурността, както на потребителите, така и на служителите на бранда и съблюдава всички препоръки на здравните власти.

Довери се на CreDirect и през новата 2021-ва година и си осигури сигурност и спокойствие, а може би и приятна изненада, под формата на подарък!

Вземи кредит сега и опитай късмета си!