Спечелете екскурзия до Занзибар!

март 2022

В началото на новия месец е време и за нова промоционална кампания от CreDirect. По традиция, условията за участие са съвсем прости, а на финала обещаваме силни позитивни емоции. Всеки клиент, усвоил потребителски кредит или кредит до заплата в периода 01.02 - 31.03.2022 г., автоматично участва в томбола за спечелване на мечтано пътешествие.

Въпреки, че у нас зимата все още е в разгара си, ние от CreDirect сме в настроение за далечни екзотични дестинации. Голямата новина от настоящата ни кампания е, че след края на промоционалния период, един от нашите потребители ще спечели екскурзия за двама до Занзибар, Танзания на база all inclusive, с включени туристически визи. Посредник за безпроблемна организация на пътешествието ще бъде отново нашият доверен партньор – туристическа агенция Ocean Travel.

Темата с пътуванията ни вълнува доста напоследък, като с тази екскурзия само надграждаме идеята от предходната промоционална кампания, в рамките на която раздадохме 3 ваучера за пътуване по 500 лева.

Уверяваме ви, че идеята за наградата от настоящата инициатива никак не е случайна. Избраният екзотичен остров е изключително популярна дестинация напоследък и е застъпена дори в най-новата телевизионна реклама на CreDirect с Деян Неделчев – Икебаната.

В случай, че сме успели да ви накараме да помечтаете или сънувате Занзибар, както пее Икебаната в рекламното видео, време е да дадете шанс на късмета си. Вземете кредит, сега и спечелете екскурзия до Занзибар!