Зимата идва с приятни изненади от CreDirect!

януари 2022

С настъпването на един от най-очакваните периоди от годината, CreDirect дава старта на нова промоционална кампания. В навечерието на коледно-новогодишните празници градусът на настроението традиционно се повишава, а новината за раздаваните подаръци по време на настоящата промо активност, само допълва нетърпението и допринася за позитивния празничен дух.

„Пътувай без граници с CreDirect!“ е мотото на кампанията, която се провежда в периода от 01.12.2021 г. до 31.01.2022 г. Всеки от вас, който усвои Потребителски кредит до 4000 лева или Кредит до заплата от CreDirect през декември и януари, автоматично ще бъде включен в едно от трите тегления за разпределяне на наградите.

В навечерието на Бъдни вечер, след Нова година и в началото на месец февруари ще се проведат жребиите, в рамките на които ще бъдат раздадени 3 ваучера за пътуване, всеки на стойност 500 лева. С предоставения подарък най-големите късметлии сред вас ще имат свободата да избират измежду многобройни дестинации, да планират и осъществят почивката си в желан от тях период през следващата една години.

Наградите са предоставени от туристическа агенция Ocean Travel, която е официален партньор на CreDirect в тази активност. Туроператорът ще съдейства на печелившите клиенти за пълноценната реализация на избраните екскурзии.

Подобен награден фонд не се нуждае от допълнително промотиране, затова вземете кредит, сега и започнете да планирате следващото си пътешествие!